За нас

Професионално щамповане на бетон. Защото бетон не трябва да е сива, скучна или грозна дума!

Какво правим?

Щампован бетон за интериора и екстериора. Решения за дома, офиса, градината, басейна, хотела, ресторанта, търговския обект. Изграждане на алеи, декоративни елементи, площадки, подове, пътни настилки, скулптури, стълбища и др.

Качеството на работата?

Работим с материали от високо качество и използваме последните технологии и нововъведения в индустрията, като следим последните иновации и новости. Винаги спазваме генералните изисквания и стандарти.

Защо да изберете нас?

Качествена работа при изграждане на щампован бетон. Висок професионализъм съчетан със стил и креативност. Разумни срокове, които се спазват. Всеки отделен проект е индивидуално плануван и съгласуван с клиентските изисквания.

Да работите с нас, означава да получите навременно изпълнение на проекта, включващ дадена или няколко процедури по щамповане на бетон – винаги в разумен срок и на достъпни и конкурентно ниски цени по сравнение с останалите фирми и производители на пазара и най-вече конкретно в нашата ниша. Ние сме отговорни и идеално подготвени за всякакви предизвикателства.

Антон Караянев & Милен Николов